Chocoladetruffels

Griekse producten nederland kopen


Ingrediënten:


- 1⁄2 zakje Papadopoulou Petit Beurre (110g)
- 1 gecondenseerde gezoete melk (397g)
- 4 el cacaopoeder
- 2 el koeienboter
- 1 eetlepel sinaasappellikeur (of een smaak naar keuze)
- hagelslag

In een kleine pan smelten we de boter en gieten we de gezoete melk erbij.
Op een laag vuur brengen we de textuur samen.
Roer de likeur en de cacao met een draadgarde tot ze goed gecombineerd zijn (ongeveer 10 minuten).
Haal van het vuur en laat 10-15 minuten afkoelen.

2. Verkruimel de Petit Beurre koekjes en voeg ze toe aan het mengsel.
Zet 1 uur in de koelkast om af te koelen.

3. Vul een kom met hagelslag,
Gebruik wegwerphandschoenen om te voorkomen dat het chocolademengsel in uw handen smelt, en gebruik een lepel om hetkleine balletjes te maken.
Rol elk balletje in chocoladehagelslag en schud de kom om volledig te bedekken.
Bewaar in de koelkast.