Ingrediënten:
- 1⁄2 pak Papadopoulou Petit Beurre (110g)
- 1 gecondenseerde gezoete melk (397g)
- 4 el cacaopoeder
- 2 el roomboter
- 1 el sinaasappellikeur (of een andere smaak naar keuze)
- chocoladestrooisel
In een kleine pan smelten we de boter en gieten de gezoete melk erbij.
Op laag vuur brengen we de textuur samen.
Roer de likeur en cacao met een garde tot goed gecombineerd (ongeveer 10 minuten).
Haal van het vuur en laat 10-15 minuten afkoelen.
2. Verkruimel de Petit Beurre koekjes en voeg ze toe aan het mengsel.
Koel 1 uur in de koelkast.
3. Vul een kom met chocoladestrooisel,
Gebruik wegwerphandschoenen om te voorkomen dat het chocolademengsel in je handen smelt, en gebruik een lepel om het te makenkleine balletjes.
Rol elk balletje in chocoladestrooisel en schud de kom om volledig te bedekken.
Bewaar in de koelkast.